Vi introduserer hotspots, prislister + mer for bedre webdesign

Den siste Elementor-oppdateringen er her, og vi har noen spennende nye funksjoner som hjelper deg med å lage landingssider og nettsteder med høyere konvertering.

I dag er vi glade for å introdusere det engasjerende Hotspots og Pris liste blokker, sammen med litt personalisering under panseret for å holde Elementor-arbeidsområdet akkurat slik du liker det.

Her er en rask oversikt over dagens kunngjøring:

Det er mye å dekke, så fortsett å lese for å lære hvordan du bruker disse funksjonene for bedriftens suksess.

Vis interaktive bilder med hotspots

Å legge til interaktivitet på nettstedet ditt er en fin måte å holde brukerne engasjert og oppmuntre dem til å bli lenger på nettstedet ditt. Men det er ikke akkurat lett å holde det konsistent på tvers av stasjonære og mobile enheter.

Den gode nyheten er at vår responsive Hotspots-blokk kan hjelpe deg med å tilby en engasjerende, interaktiv opplevelse på alle skjermstørrelser uten kode.

Hotspots er tilgjengelige for alle med en betalt Elementor-lisens, og lar deg legge til pinner til et spesifikt område på et bilde. Brukere som holder markøren over eller klikker på knappenålen vil se et verktøytips med mer informasjon.

Å lese:  Hvor finner du en freelance WordPress-utvikler for tematilpasning

Konfigurering av blokken tar noen sekunder, og tilpasningsalternativene er enkle å navigere. Bare last opp et bilde fra mediebiblioteket eller datamaskinen, og legg til så mange hotspots du vil.

Hvert hotspot har et tekstredigeringsprogram for å legge inn verktøytipsinnholdet ditt, og du kan endre pinposisjonen ved å dra en vertikal eller horisontal glidebryter. Du kan også tilpasse pinnefargen, bruke koblet tekst eller velge et tilpasset ikon i stedet for standard sirkelnål.

For litt ekstra stil finnes det 2 Hotspot-animasjoner: Myk beat og Utvide. Dette er en fantastisk måte å subtilt trekke oppmerksomhet til bildet ditt og indikere hvor du skal klikke.

Med pinnene dine på plass, kan du tilpasse Hotspot-verktøytipset ved å endre posisjonen, utløse den ved klikk eller sveve, og legge til en avsluttende animasjon. Du kan også deaktivere verktøytipspilen og angi maksimal bredde basert på designbehovene dine.

Hotspots kan gjøre nettstedets bilder mer interessante samtidig som de lar besøkende lære mer uten å navigere til en ny side. Det er en fin måte å minimere sideinnlastingstiden og gjøre nettstedet ditt raskere.

Enda viktigere, bilde-hotspots kan ha en positiv innvirkning på brukeropplevelsen og, med riktig koblingsplassering, kan de øke konverteringene.

For eksempel kan e-handelsnettsteder bruke Hotspots for å fremheve anbefalte produkter i livsstilsbilder. Eller, hvis du er en blogger, kan du koble til tilknyttede produkter fra de nyeste gaveguidereklamene dine.

Å lese:  Hvordan nettutvikling er rask, enkel og mer produktiv med Elementor

Du kan til og med bruke dem til å vise frem eksperter på teamet ditt.

Bare tagg alle på et gruppebilde med deres sosiale mediehåndtak og ekspertiseområde for å øke troverdigheten din.

Lag Pixel-Perfect prislister

En annen ny blokkering ute i dag for betalte Elementor-brukere er prislisteblokken. Den lar deg gi listeelementer et særegent og organisert utseende uten å overvelde resten av webdesignet ditt.

Du kan tilpasse alle aspekter av listen din og presentere den på den mest visuelt tiltalende måten for besøkende. Bare dra og slipp blokken på siden din, legg til elementer i listen din, og juster innstillingene ved å peke og klikke.

Hvert element kan ha en egendefinert tittel, beskrivelse, bilde, pris og lenke. Du kan til og med aktivere rabattfunksjonen for å øke salget.

Noen andre innstillinger du kan justere inkluderer bildelayout, form, bredde, prisposisjon og den generelle justeringen av hele listen. I Avansert-fanen har du også full kontroll over farger, skrifttyper og stil.

I tillegg, hvis du har det travelt, er det 3 forhåndslagde maler for den perfekte layouten.

Hvis du er usikker på hvordan du bruker denne funksjonen, har vi noen gode ideer nedenfor:

Uansett bedriftstype tilbyr prislister nye og spennende måter å presentere produkter og tjenester for publikum.

Å lese:  Tre e-postkampanjer du bør gjøre (og hvordan du gjør dem riktig)

Tilpass Elementor-arbeidsområdet ditt

Neste er noen justeringer vi har gjort til SeedProds minne. Tidligere, hvis du utvidet en bestemt meny eller åpnet layoutnavigatoren, ville den gå tilbake til standardoppsettet hvis du lukket byggherren.

Vi innså at det kan være litt frustrerende hvis du har en fast arbeidsflyt, så vi gjorde noen endringer som forhindrer at det skjer i fremtiden.

For eksempel, hvis du aldri bruker WordPress- eller WooCommerce-blokkene og skjuler dem fra sidefeltet, vil byggherren huske preferansene dine og holde dem skjult neste gang du åpner dem.

På samme måte, hvis du liker å ha layoutnavigasjonen åpen, åpnes den automatisk for ditt neste Elementor-prosjekt.

Personalisering er tilgjengelig for alle Elementor-brukere, både gratis og betalt, slik at du kan lage det perfekte arbeidsområdet og gjøre arbeidsflyten din mye mer effektiv.

Oppdag 8 nye nettstedsett

Sist, men ikke minst, er noen spennende nye temaer vi har lagt til nettstedet vårt bibliotek. Basert på tilbakemeldingene dine, jobber vi kontinuerlig med nye design for ulike bransjer.

Her er en oversikt over de nyeste malene du kan prøve:

 1. Venture markedsføringsfirma
 2. Motivasjonstrener
 3. Musikkhuset
 4. Mote-influencer
 5. Mat vogn
 6. Livsstilsveileder
 7. Konstruksjonstema
 8. Salongens hjemmeside
 9. Kirkens tema
 10. Nettsted for e-kurs
 11. Kampsportskole
 12. Budsjett hotell

Oppdater Elementor-plugin-modulen din i dag

Det er alt for nå. Oppdater nettstedet ditt til den nyeste versjonen av Elementor i dag for å prøve disse nye kraftige endringene.

Å lese:  6 beste koblinger i bio Instagram-verktøy for bedre promotering (2024)

Hvis du er ny på Elementor-pluginen, er det nå den beste tiden å skaffe seg Elementor Pro og ta disse funksjonene en tur.

Og hvis du har spørsmål om disse funksjonene, ikke nøl med å kontakte kundestøtteteamet vårt. Vi er alltid klare til å hjelpe.

Vi er så takknemlige for din støtte, forslag og tilbakemeldinger. Vennligst la dem komme. Vår forpliktelse til å gjøre Elementor til den beste WordPress-nettstedbyggeren blir bare sterkere ettersom vi fortsetter å vinne sammen med kundene våre.

Stacey har skrevet om WordPress og digital markedsføring i over 10 år og om andre emner mye lenger. Ved siden av dette er hun fascinert av webdesign, brukeropplevelse og SEO.

Nye publikasjoner:

Anbefaling