Vi introduserer StoreBuilder

Som utvikler, eller eier av et webutviklingsbyrå, vet du at tid du ikke bruker til å stå opp nettsteder er bortkastet tid. Og bortkastet tid betyr bortkastede penger! Nå kan du hoppe over de kjedelige første trinnene med å lage nettsteder med StoreBuilder by Hostinger.

Møt StoreBuilder

StoreBuilder er en intelligent nettsideassistent som hjelper deg å starte og lansere en WooCommerce-butikk raskere enn noen annen løsning på markedet. Det er enkelt å komme i gang. Ved å svare på noen få spørsmål om produktene, bransjen, eiendelene og om du allerede har startet en nettbedrift eller ikke, bruker vi bransjeinnsikt til å bygge en butikkfront for deg på få minutter.

Ikke timer.

Må jeg være utvikler eller kjenne en for å bruke StoreBuilder?

En av de beste sidene med StoreBuilder er at alle kan bruke den, uavhengig av teknisk evne. Du trenger ikke å være utvikler eller trenger å vite hvordan du koder for å bruke StoreBuilder, men hvis du er en utvikler, vil bruk av StoreBuilder drastisk øke hastigheten du kan produsere et nytt WooCommerce-nettsted med.

Å lese:  Roku introduserer Express 4K-strømmeenhet og ruller ut Roku OS 10

Hvordan virker det?

Når du oppretter kontoen din, stiller vi deg noen spørsmål om produkter, bransje, hvilke (hvis noen) eiendeler du har. Derfra vil vi bruke bransjeinnsikt for å bygge butikkfronten din for deg. Vi undersøkte over 1000 populære nettbutikker og analyserte nøyaktig hva som er på hjemmesidene deres og i hvilken rekkefølge. Vi mener at nettstedet til kunden din bør være like unikt som deres virksomhet.

Har StoreBuilder alt jeg trenger for å komme i gang?

StoreBuilder inkluderer all funksjonaliteten du trenger for å få produkter på nettet, legge til produkter i handlekurver og sømløst betale med fraktkostnader og avgiftsberegninger. Det eneste du trenger å gjøre utenfor StoreBuilder er å kjøpe domenenavnet ditt.

Dette er et fullstendig administrert produkt. Hostinger administrerer oppdateringene og sikkerhetskopiene på vår side, men du er fortsatt ansvarlig. Vi tilbyr også overlegen sikkerhet fra proffene på iThemes som bare tar noen få minutter å sette opp og er den virtuelle låsen for din nye nettvirksomhet.

StoreBuilder er inkludert i våre Starter and Creator Managed WooCommerce Hosting-planer.

StoreBuilder bruker Kadence-tema med Kadence blokker (begge er gratis og installeres automatisk) for å bygge butikkfronten din. Vi anbefaler Kadence, men du kan bruke hvilket som helst tema du liker.

Hva gjør StoreBuilder smartere enn andre tjenester for å lage nettsteder?

Med StoreBuilder høster du fordelene av erfaringene fra undersøkelser av over 1000 netthandelsforhandlere. StoreBuilder lager en tilpasset hjemmeside optimalisert for kundens bransje. Bare finpusse noen få overskrifter, legg til et par produktbilder, og du er klar til å lansere!

Å lese:  Vi introduserer Breakpoints for nettbrett, teasere for videoer og mer

Hva om jeg trenger hjelp?

Enten du er en total n00b eller en WordPress- og WooCommerce-profesjonell, har vi eksperter klare til å hjelpe deg 24/7/365.

Jeg er klar. Hvordan kommer jeg i gang?

Ideelt sett vil du ha logoen og merkefargene klare, litt informasjon om produktet(e), produktfotografering og eventuelle eiendeler (som videoer) du vil ha på nettstedet ditt. Når du har disse elementene – gjør deg klar – gjør deg klar – og bygg din butikk!

Nye publikasjoner:

Anbefaling