WordPress Comment Plugins

WordPress Comment Plugins

Alle er enige om at WordPress er en flott bloggplattform. Alle er også enige om at hvis det er én ting som må endres, så er det standardkommentarsystemet som følger med WordPress. Nettet utvikler seg raskt og nye tilnærminger til å bygge nettsider, som bruken av AJAX, har endret brukernes forventninger. Standard WordPress-kommentarsystem er ikke dårlig, men det har heller ikke fulgt med på alle de siste webutviklingstrendene…

Kommentarsystemet ditt er en svært verdifull del av nettstedet ditt, med muligheten til å skape eller bryte besøkendes engasjement siden det er her diskusjoner skapes og trives. Hvis du er seriøs med å ta bloggen din til neste nivå, så fortsett å lese. Vi skal forhåndsvise et par alternativer som du kan distribuere for å potensielt forbedre utseendet, verdien og kvaliteten på kommentarsystemet ditt.

Innholdsfortegnelse

Livefyre

livefyreHvis du ser etter et sosialt kommentarsystem som holder styr på samtalene dine på innlegg, så kan Livefyre være akkurat det du trenger. Hvis du har en aktiv sosial tilstedeværelse og ønsker å trekke kommentarer og samtaler fra Twitter og Facebook inn på nettstedet ditt, gjør Livefyres evne til å øke engasjementet via sosiale forbindelser det til et overlegent system enn standard WP-kommentarsystem.

Å lese:  Slik dropper du Banhammer ved uønskede besøk i WordPress

Livefyres sanntidskommentarsystem bringer faktisk ekte samtale rett til bloggen din. Sammenlign dette med den typiske kommentering, venting på svar og deretter responstilnærming, og du får et bedre og mer smidig system med Livefyre enn det du har på WP.

Moderasjonssystemet er også ganske elegant. Det lar administratoren moderere kommentarer mye enklere og gjør det til og med mulig å legge til notater som forklarer hvorfor kommentaren ble moderert slik at andre administratorer kan se. Hvis bloggen din inneholder for mange kommentarer, er det en fellesskapsflaggingsfunksjon og muligheten til å spesifisere enkelte kommentatorer som offisielle moderatorer, i stedet for å måtte dele ut WP-privilegier bare for å moderere kommentarer.

disqus-logoHvis du ser etter et system som er mer kjent, kan Disqus være et godt alternativ. Selv om det ligner på sosiale funksjoner som andre kommentarsystemer, skiller systemet seg ved å innlemme et rangeringssystem som lar kommentatorer stemme på favorittinnlegg. Disqus bruker Akismet, derav visse likheter med standard WP-systemet, men dette gjør det på ingen måte mindre overlegent andre tredjeparts kommentarsystemer.

Det faktum at kommentarene ikke ligger på bloggen din, gjør at Disqus kan tilpasses veldig. Disqus holder ikke kommentarene dine som gisler. Hvis du av en eller annen grunn trenger å eksportere kommentarene dine, støtter Disqus denne muligheten ved å la deg både eksportere og re-importere dem til enten en blogg som kjører på Disqus eller ved å bruke et annet kommentarsystem. Hvis du planlegger å oppgradere og bruke Disqus, finnes det også importverktøy som hjelper deg med å migrere kommentarene dine til Disqus.

Å lese:  DreamHost sponser WordCamp Asia

Min favoritt Disqus-funksjon er muligheten for brukere til å kommentere ved å bruke de vanlige autentiseringssystemene som Facebook, Google, Twitter og OpenID. Disqus forbedrer også kommentarer ved å automatisk tråde diskusjoner. Hvis du foretrekker å motta e-postvarsler om innlegg, lar Disqus deg svare på e-posten og få svaret ditt lagt til kommentartråden knyttet til e-postadressen din. Dette er en stor tidsbesparelse, spesielt når du er på en mobil enhet.

Intens debatt

intens debattEt kommentarsystem som er enda nærmere hjemmet enn Disqus er IntenseDebate. Helt fra starten kan du se at det er et høyt nivå av integrasjon mellom standard WP-systemet og IntenseDebate. Det er naturlig ettersom produktet er laget av Automattic, selskapet bak WordPress.

Systemet lar deg velge hvordan kommentarer skal administreres. Du har muligheten til enten å velge IntenseDebate-kommentarmalen eller holde deg til standard WP-kommentarstil. Den støtter vanlige autentiseringssystemer og lar koblede bilder vises. Når du skriver, utvides tekstområdet tilsvarende, noe som oppmuntrer til lengre innlegg.

I virkeligheten erstatter IntenseDebate ikke helt WPs eget kommentarsystem, men utvider det ganske enkelt. Mens grensesnittet definitivt er slankere enn standarden, har du muligheten til å gå tilbake til standarden når som helst du føler for det.

IntenseDebates omdømmepoengsystem tillater tommel opp og tommel ned stemmer. Over tid kan personer med en viss minimumsscore for omdømme få kommentarene sine automatisk godkjent og dermed forenkle moderatorenes arbeid.

Å lese:  Slik bruker du en seksjonsnavigasjonswidget for å fremheve innlegg i WordPress

facebook kommentarerFacebook-kommentarsystemet brukes på mange svært trafikkerte blogger i dag. Hvis du har vært på et nettsted som tillot deg å legge igjen en kommentar ved hjelp av Facebook-kontoen din, så har du en ganske god ide om hvordan det fungerer. Facebook-kommentarsystemet er tilgjengelig på WP-bloggen din ved å bruke denne plugin-modulen. Hvis en leser allerede er logget på Facebook, kan de legge igjen en kommentar uten å måtte autentisere seg. Systemet lar brukerne velge om de vil gjøre kommentaren synlig på Facebook-profilen sin samtidig som de kan se alle innleggene deres i kronologisk rekkefølge. Facebook-varsler kan også aktiveres for å varsle deg når en kommentar legges ut.

De ovennevnte tredjepartskommentarsystemene er alle relativt enkle å sette opp, aktivere og forenkle kommentarportabilitet og støtte tilbakefall til den opprinnelige bloggens kommentarsystem.

For WP-puristen fungerer standard standard WP-kommentarsystem helt fint. For disse hardbarkene er det mange andre plugins og alternativer tilgjengelig som kan forbedre standard WP-kommentarfunksjonalitet og gi den et nytt utseende.

En av de beste måtene å forbedre WP-kommentarseksjonen på er å oppmuntre til å kommentere i utgangspunktet. Som med alt annet, er det mange plugins som hjelper deg med å gjøre nettopp det:

BlogFølg – Dette viser et utdrag av kommentatorens blogg nederst i hver kommentar de legger ut, og oppmuntrer dermed deres deltakelse.

Å lese:  AI-verktøy for innholdsmarkedsføring: en spillskifter for merkevaren din?

Forfatterhøydepunkt – Dette er en flott plugin å ha i enhver blogg. Den fremhever alle kommentarene dine hvis du er bloggens forfatter.

TinyMCECments – Har du noen gang ønsket å redigere kommentarene dine med forskjellige stiler? Denne plugin-en gjør kommentarfeltet til en fullfunksjons rik tekstredigerer som lar folk få kommentarene deres til å se ut akkurat slik de vil at de skal se ut.

Det er åpenbart mange andre flotte plugins og systemer der ute som brukes av forskjellige nettsteder og som fungerer for spesifikke nisjer. Hvis du har en favorittplugin du synes fungerer veldig bra, kan du dele den i kommentarfeltet.

Nye publikasjoner:

Anbefaling