WordPress SEO: En praktisk veiledning for nybegynnere

WordPress SEO: En praktisk guide for nybegynnere

Altfor mange startups lurer på hva WordPress søkemotoroptimalisering (SEO) handler om.

Mange flere leter etter en definitiv guide for å hjelpe en nybegynner med å gå gjennom det grunnleggende SEO. Å lære hver fase av WordPress SEO-prosesser er avgjørende for å opprettholde synligheten til et nettsted.

Faktorene som påvirker tilstedeværelsen og rangeringen av nettstedet må avsløres.

Dette er den eneste måten en nybegynnerforretningsmann forstår løsningen for søkemotorer og WordPress-optimalisering.

Hensikten med å lage en nettside er at folk skal finne ut hva du gjør eller hva du har å tilby. Bedrifter får mer trafikk når den er SEO-optimalisert.

Verden har blitt avhengig av online bekvemmelighet og funksjonalitet. Husk at å ha en nettside som ikke er optimalisert er som å ikke ha en nettside i det hele tatt.

Her er en praktisk WordPress SEO-veiledning for nybegynnere.

Aktiver synlighetsinnstillinger

Sørg for at nettstedet ditt ikke er skjult for søkemotorene. WordPress gir designeren en mulighet til å skjule eller gjøre nettstedet ditt synlig.

Du holder nettstedet ditt skjult mens du fortsatt jobber med det. Hvis du ikke er klar til å lansere ennå, beholder du den på det stadiet.

Å lese:  Nevronwriter Lifetime Deal 2024: (🔥 Hot Deal)

Når du er ferdig, må du aldri glemme å bytte og aktivere innstillingene for nettstedets synlighet, slik at robotsøkeprogrammer og indekser kan finne og foreslå det under søk. Hvis en nettside ikke er synlig for andre, vil ingen finne informasjonen forfatteren har jobbet så hardt for å produsere.

Bedrifter som er avhengige av at kunder søker etter og finner produktene eller tjenestene deres, må være synlige og enkle å finne på nettet. Jo mer synlig et nettsted er, jo mer salg kan det generere ved å konvertere seere til betalende kunder.

Strukturer en SEO-vennlig URL

SEO-vennlig URL

Konteksten til nettstedet ditt må være til stede i nettadressen din. Det gjør nettstedet ditt SEO-vennlig.

Dette betyr at et viktig søkeord er tilgjengelig, så det vil ha høye sjanser for å bli rangert på toppen hver gang et lignende søk finner sted.

Noen tilfeldige tegn som nesten ikke er lesbare kan ikke betraktes som SEO-vennlige. Gjør noen undersøkelser for å finne tegnene du ikke skal bruke, samt de beste søkeordene å inkludere i stedet. Kunder foretrekker en kort, lettlest URL som leder dem rett til informasjonen de søker.

Hvis du har gjort det med viktige søkeord på, øker du muligheten for å rangere nettstedet høyere? Etter at du har strukturert URL-en din, lagre alltid endringene.

Lag et områdekart ved hjelp av en plugin

Det er ideelt å komme opp med et XML-nettkart for å gjøre søkemotorene oppmerksomme på gjennomsøkbare nettsider på nettstedet ditt.

Å lese:  Hvordan kjøre konkurranser og giveaways ved å bruke Woorise i WordPress

Det spiller en viktig rolle i å få Google til å se gjennom innholdet ditt. Alt i ett SEO er en måte å lage et nettstedskart på.

Installer den og aktiver den slik at du kan begynne å jobbe med et kraftig verktøy for å komme i gang og maksimere potensialet nettstedet ditt har når det gjelder WordPress SEO.

Dette bidrar til å maksimere hva nettstedet kan tilby.

Velg mellom www eller HTTPS

www eller HTTPS

Du lurer kanskje på hva forskjellen er mellom www og HTTPS blant nettsteder. Du hadde muligheten til å velge mellom de to da du bestemte deg for nettadressen din.

Denne nettadressen tilbyr et sikkert nettsted ettersom Google faktisk vil straffe et nettsted som ikke følger.

Gå gjennom de generelle innstillingene og fyll ut WordPress-adresse (URL) og Site Address (URL)-feltene for å fullføre prosessen.

Legg til nettsted i Search Console

Backend-analyse er avgjørende for å overvåke hvor nettstedet ditt er på vei mot.

Å forstå din plassering i Google-rangeringen vil hjelpe deg med å legge inn ytterligere innsats. Se hvilken del du har lave gjennomganger eller indekser med. Forbedre porsjoner der du scorer lavt.

Dette er sjansen din til å ha en visuell av fremdriften til nettstedet ditt, med tanke på at rangering er navnet på spillet.

Tilbakekobling på side og off-side SEO

Tilbakekobling

Bestem forskjellen mellom On-page og Off-page SEO og dykk dypere inn i hjelpen tilbakekobling gjør til nettstedet ditt. Et selskap som linkflow.ai med inngående kunnskap om SEO-lenker kan gi mer innsikt i dette emnet.

Å lese:  Charles Cifuentes – Koderbar, deler sin ...

On-side SEO fungerer som annonser og henvisninger fra en av sidene dine til en annen, uten å forlate nettstedet ditt. Å legge til lenker til relevant innhold kan støtte budskapet forfatteren prøver å formidle samtidig som det styrker søkeresultatene på siden. Det er her alt som kan konsumeres på nettstedet er til stede. Off-side SEO er der nettsteder bygges lenkene dereskoblingsbyggingsaspektet.

Strategiser innhold

Hvis du kan vedlikeholde en innholdskalender og forsyne den med innlegg på jevnlig basis, lager du strategisk innhold.

Nettstedet ditt vil fremstå som kjedelig hvis du nøyer deg med en og samme innholdsstil. Kunder leter hele tiden etter nye og innovative måter å gjøre ting på, produkter som vil forandre livene deres til det bedre, eller de mest informative delene om deres valgte emne.

Mens du opprettholder merkevaren og identifiseringen av nettstedet ditt, vær kreativ på den delen der du kan bli samtalende og informativ, i stedet for å ha longtail-ord sammenflettet, men alle er tull.

Optimaliser grafikk og videoer

Optimaliser

Unngå tunge filer som kan ofre nettstedets lastehastighet. Lag bilder og videoer for å gjøre dem relevante for tekstinnholdet.

Interessante bilder oppmuntrer og inviterer potensielle kunder. Når bildene dine er hentet fra internett, må du aldri gi kreditt til den opprinnelige eieren. Å legge ut hva som helst, inkludert bilder, uten deres samtykke kan få skaperen i varmt vann hos myndighetene, spesielt hvis bildene er opphavsrettsbeskyttet.

Å lese:  Er GoHighLevel et CRM? [In-depth Breakdown]

Det er gratis arkivbilder du kan bruke, men du må fortsatt være forsiktig når du bruker dem på nettstedet ditt.

Legg til kategorier og etiketter

Organiser innholdet på nettstedet ditt ved hjelp av kategorier og koder. Dette vil hjelpe søkemotoren til å nå sidene dine og presentere dem for tilfeldige søk.

Start fra de store emnene, deretter de mindre emnene, og ned til nøkkelordene.

Tagger er som hashtags brukt i Instagram, der hver gang noen søker etter et bestemt ord hvis du har hashtagget det, blir det dirigert til siden din.

Bruk Meta Description

Metabeskrivelse

Korte utdrag av HTML-tagger som inneholder rundt 155 tegn kalles metabeskrivelser.

Dette er et sammendrag av det lange innholdet ditt, og det gir brukerne et hint om hva de sannsynligvis vil lese om på nettstedet ditt.

Det øker også sjansen for at nettstedet ditt blir besøkt da det viser en forhåndsvisning av hva som er inni. Metabeskrivelsen er avgjørende for å hekte og fange på leserne fordi når de liker det de ser ved første øyekast, vil de klikke for å lese mer.

Nå er oppgaven din å lage en effektiv metabeskrivelse ettersom den sikrer besøkende til nettstedet.

Nye publikasjoner:

Anbefaling