WP Force SSL-gjennomgang: Gjør nettstedet ditt til et trygt sted ved hjelp av en flott plugin

Når du bygger et nettsted, må flere elementer falle på plass; estetikk, funksjonalitet, sikkerhet og mange andre. Nettstedseierens primære mål er å sikre at hver vitale komponent er godt ivaretatt og at siden er funksjonell på slutten av hele prosessen. For å lykkes med denne intensjonen, trenger du en hel rekke verktøy for å hjelpe, og det mest vanlige i WordPress-verdenen er, vel, plugins.

Mest bemerkelsesverdig er det så mange at det er vanskelig å finne ut hvilken du trenger og hva som kan sees på som et ekstra eller til og med overskudd. I dag skal vi takle et områdebyggende element som altfor ofte blir stående på sidelinjen, og det er sikkerhet.

Selv om det er mange alternativer og forskjellige aspekter ved nettstedssikkerhet, er SLL-sertifikater og deres korrelasjon til et sunt nettsted i stor grad på vei. Så la oss starte med begynnelsen.

Hva er et SSL-sertifikat?

Enkelt sagt er en SSL en forkortelse for Secure Sockets Layer, og det brukes ofte for å vise at Internett-tilkoblingen din er trygg og sikker. Hovedoppgaven er å sikre alle sensitive data som sendes mellom to systemer, og hindre hackere, tyver eller generelle cyberkriminelle fra å få tilgang til og endre data som mottas, inkludert sensitiv personlig informasjon som kredittkortnummer eller identiteter.

Å lese:  Hvor finner du gratis bilder for bloggen din (15 beste nettsteder)

Nettleser med httpsDet sikrer at all data som sendes mellom brukere og nettsteder er uleselige. Det er en lignende form for kryptering som vanligvis brukes av VPN-er, men den fungerer basert på kryptering av data i stedet for IP-er. Kryptering av data under overføring beskytter dem mot potensielt misbruk eller ondsinnet angrep.

Hvordan er et SSL-sertifikat til nytte for meg?

Site Security

SSL-sertifikater vil, som allerede ble forstått ved introduksjonen, først og fremst sikre sensitive data som reiser til og fra nettstedet ditt. SSL-sertifikater krypterer tilkoblingen og beskytter de besøkendes informasjon fra å bli misbrukt av hackere. Å ha dette ekstra sikkerhetslaget er det du trenger for å bygge en jevn strøm av tilbakevendende besøkende og i sin tur inntekter.

Troverdighet og tillit

En av de viktigste fordelene med SSL-sertifikater er at de bidrar til å bygge kundenes tillit. En sikkerhetshengelås vises i nettleserens adresselinje hver gang noen besøker et nettsted. Dette viser de besøkende at tilkoblingen er trygg, og det demonstrerer for brukerne av nettstedet ditt at du verdsetter deres personvern. Noen nettlesere kan identifisere nettstedet ditt som “utrygt” hvis det mangler et sertifikat.

SEO

Google belønner sikkerhet og, i tråd med det, gir nettsteder med krypterte tilkoblinger et rangeringsløft som en del av deres “HTTPS Everywhere”-push. Selv om fordelen kanskje ikke er betydelig, gir det å ha en SSL deg et ben på konkurrentene dine som ennå ikke har dem. Så husk det når du tenker på ideen om SSL-plugins.

Nå som du forstår nødvendigheten og fordelene med et SSL-sertifikat, er vi klare til å starte en utforskning av en plugin som gjør alt dette mulig – WP Force SSL.

Å lese:  Hvordan redusere fluktfrekvensen på WordPress-nettstedet ditt

WP Force SSL-landingsside

Dette er en freemium WordPress-plugin, noe som betyr at den kommer i både gratis- og premiumversjoner. Utmerket tillegg for de som liker å prøve før de kjøper. WP Force SSL har det primære målet å hjelpe brukere med å omdirigere usikret HTTP-trafikk til sikker HTTPS (mer om det senere).

Videre, med WP Force SSL, vil du være i stand til å reparere problemer og forhindre at de skjer igjen uten å måtte berøre en eneste linje med kode. En enkel installasjon etterfulgt av en aktivering vil være tilstrekkelig, og plugin tar seg av resten, inkludert å sørge for at en SSL er aktivert.

Og hvis du er bekymret for tilstanden eller rettere sagt kvaliteten på SSL-sertifikatet ditt – frykt ikke. Denne plugin-modulen vil navigere, skanne, fikse og administrere ethvert SSL-sertifikat uten problemer. Når det gjelder WP Force SSL, ble alle sertifikater skapt like.

Mest bemerkelsesverdige funksjoner

SSL installasjon

Det vil være lurt å nevne at denne plugin kan brukes selv før SSL-installasjon, da den tilbyr en gratis tjeneste. Dette kan gjøres ved å bruke La oss kryptere, en umåtelig populær tjeneste som brukes av både profesjonelle og uformelle nettstedeiere. Du trenger ikke å dra nytte av denne funksjonen, men den gir en enkel måte å få tak i all informasjon du måtte trenge og full og rask installasjon.

Å lese:  7 raske tips for å forbedre advokatfirmaets webdesign

SSL-overvåking

SSL-overvåkingsalternativ for WP Force SSL

SSL-overvåking er sannsynligvis den enkleste funksjonen til plugin-en, men fortsatt en av dens standouts. Denne funksjonen overvåker hele tiden SSL-sertifikatet ditt og sender et varsel før det utløper. På den måten trenger du aldri å bekymre deg eller hele tiden sjekke om sertifikatet fortsatt er aktivt eller ikke. En ganske kjekk funksjon, til tross for sin enkelhet.

I tillegg til hovedoppgaven, kan den også overvåke et stort utvalg av feil. Og vel, så mye som vi alle ønsker å unngå feil på sidene våre, kan de fortsatt skje. Programtillegget kan overvåke over femti forskjellige feil og varsle brukeren når de oppstår.

Innholdsskanner

Innholdsskanneralternativ for WP Force SSL

Med et enkelt klikk på en knapp vil WP Force SSL skanne hele nettstedet på jakt etter en feil med blandet innhold. En blandet innholdsfeil er når et HTTP-prefiks vises i stedet for en HTTPS til tross for en sikker HTTPS-tilkobling på plass. Hvis et nettsted er sikret via et SSL-sertifikat, vises et HTTPS-prefiks (HyperText Transfer Protocol Secure) i stedet for den gamle HTTP-en i URL-en.

Du kan til og med få mer informasjon ved å klikke på ikonet i nettleserlinjen og se sertifikatinformasjonen. I hovedsak betyr dette at nettsiden er 100 % sikker.

Nettsteder som ikke har et SSL-sertifikat, på hånden, vil ha et lite x-symbol der en hake skal være. Skulle denne typen feil oppstå, vil et nettsted se ut til å ikke være klarert, og det kan miste mye organisk trafikk og SEO-fordeler, og det er derfor denne funksjonen er førsteklasses.

Det er også viktig å merke seg at i tillegg til å skanne nettstedet, gir plugin også brukeren muligheten til å fikse disse feilene automatisk. Dette er ikke obligatorisk, og man kan alltid velge å utføre reparasjonene manuelt.

Å lese:  De største fordelene ved å franchise virksomheten din

Sentralisert dashbord

Alternativet med et sentralisert dashbord er en fryd for de som administrerer mer enn ett nettsted.

Dette er en funksjon som ikke alle brukere trenger, men de som gjør det vil sette stor pris på den.

I stedet for å logge på hvert nettsted for å skanne, overvåke eller installere, lar WP Force SSL deg administrere all aktivitet på nettstedet fra ett enkelt dashbord.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner

Brukervennlighet

Mange verktøy der ute har kalt seg selv enkle å bruke, men som vi alle vet, er dette ikke alltid tilfelle (selv om de ux designverktøy er). På den annen side er WP Force SSL lett å navigere uansett ferdighetsnivå.

Premium Support

Ingen outsourcet støtte! Få hjelpen du trenger rett fra folkene som bygde plugin-en – det er drømmen om kundestøtte.

Fungerer med alt

Uansett plugins, temaer eller verktøy på det aktuelle nettstedet, vil ikke WP Force SSL rote med noe av det. Det fungerer sømløst med alt.

Innpakning

Nettstedets sikkerhet har høyeste prioritet, og det er aldri komplett uten et SSL-sertifikat. Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker WP Force SSL for jobben, siden det kommer med omtrent alt du kan tenke deg. Sett sikkerheten til nettstedet ditt først, og forbedre både SEO og brukeropplevelse mens du er i gang.

Nye publikasjoner:

Anbefaling