WP Tasty Review: Er det den beste oppskriftsplugin?

Vil du vite om WP Tasty-pluginen passer for deg?

WP Tasty er en smart løsning for matbloggere for å vise oppskrifter, oppsummeringer og mer. Det gjør det enkelt å tjene penger på bloggen din også.

I denne gjennomgangsguiden for plugin vil vi utforske hva WP Tasty har å tilby og hvordan du kan dra nytte av det.

Hvorfor velge WP Tasty

WP Tasty er uten tvil den beste WordPress-løsningen for matbloggere. Det er enkelt å bruke, slik at nye bloggere kan komme i gang uten ekspertise på webdesign.

Ikke bare det, det hjelper deg å øke trafikken din, tjene penger på og tilpasse bloggen din slik du vil.

WP Tasty er en pakke med 4 plugins:

 • WP Tasty Recipes: Publiser vakkert designede oppskrifter på nettstedet ditt som er SEO-optimalisert. Det sparer deg for mye tid på å forberede og publisere hver oppskrift. Så du kan bruke mindre tid på å blogge og mer tid på å lage mat og lage.
 • WP Tasty Roundups: Lag oppsummeringsinnlegg for å ha en strøm av ferskt innhold på bloggen din. I tillegg kan du gjenbruke eksisterende innhold og optimalisere for SEO.
 • WP Tasty Pins: Optimaliser og øk synligheten din på Pinterest-plattformen.
 • WP Tasty Links: Maksimer tilknyttede inntekter ved å autolinke søkeord. Bare legg til lenken én gang, så bruker den automatisk lenken hver gang du bruker søkeordet.

WP Tasty fungerer sømløst med blokkredigeringsprogrammet så vel som populære WordPress-bygger-plugins som Elementor.

WP Tasty er klarert av noen av de største navnene i matbloggindustrien, inkludert Sally’s Baking Addiction, Pinch of Yum, Fit Foodie Finds, Cookie + Kate og Gimme Some Oven.

Når det er sagt, la oss ta en titt på hva hver av pluginene har å tilby.

Å lese:  Hvordan bygge de beste tilbakekoblingene til nettstedet ditt

WP smakfulle høydepunkter

Siden WP Tasty består av 4 plugins som kan kjøpes separat eller som en pakke, vil vi dekke dem én etter én slik at du får en klar oversikt over hva hver plugin tilbyr.

Smakfulle oppskrifter

Hver gang du publiserer en oppskrift, kan du gi leserne dine en opplevelse de vil nyte i lang tid. Med Tasty Recipes kan du lage denne sømløse brukeropplevelsen ved å bruke vakre oppskriftsformater.

Det er 6 vakre oppskriftsmaler som er responsive slik at de ser bra ut på alle enheter. I tillegg til dette, plukker plugin automatisk opp stilene fra temaet ditt for å få oppskriftskortene dine til å passe rett inn på nettstedet ditt.

Med konsekvent formatering, tydelige oppskrifter, en organisert ingrediensliste og trinnvise instruksjoner, kan det også gjøre det enklere for brukeren å finne nøyaktig det de leter etter raskere.

Du trenger bare å installere denne plugin-en én gang og sette den opp. Etter det kan du fortsette å legge til nye oppskrifter i løpet av minutter.

Her er noen høydepunkter du vil elske:

 • Vis frem brukerstjernevurderinger
 • Enhetskonverteringer fra amerikanske til metriske enheter
 • Videointegrasjon
 • Fullstendige ernæringsdata
 • Gå til snarveisknapp for oppskrift
 • Tilpassede, del, skriv ut og lagre knapper
 • Oppskriftsskalering
 • Avmerkingsbokser for ingrediens
 • Kopier ingrediensene til utklippstavlen
 • Egendefinerte oversettelser
 • Sosiale ikoner

Og det er mer. Tasty Recipes gjør det enkelt å optimalisere oppskriftene dine for SEO. Bak kulissene bruker plugin-en JSON-LD-strukturerte data for å gi en grundig oversikt over oppskriften din til søkemotorer, inkludert Google Søk og Pinterest. Bruk av skjema og sikte på rike utdrag kan få mer synlighet på søkemotorer.

Programtillegget er lett, så det laster ikke inn nettstedet ditt. Dette holder nettstedet ditt i optimal hastighet slik at leserne dine får den beste opplevelsen.

For mer om SEO, se vår guide: The Complete Beginner’s Guide to WordPress SEO. Dette vil hjelpe deg å sørge for at metadataene dine, skjemamarkeringene og andre aspekter av nettstedet ditt er optimalisert for søkemotorer.

Å lese:  Django vs Flask i 2024: Battle of Backend Web Development

Deretter integreres WP Tasty med Nutrifox, noe som gjør det enkelt å lage og vise vakre ernæringsdataetiketter på oppskriftene dine komplett med porsjonsstørrelse, kalorier, proteiner, karbohydrater og så videre.

Velsmakende Roundups

Hvis du vil at bloggen din skal komme til toppen av Google og forbli der, må du publisere nytt innhold regelmessig.

Nå kan dette være tøft å gjøre, spesielt hvis matbloggen er et sidekjas, slik det er med mange.

En av de beste måtene å legge ut ferske artikler på er å gjøre oppsummeringer av oppskriftene dine. For eksempel de 10 beste meksikanske rettene eller de 5 beste sjokoladepai-oppskriftene.

Hvis du må sette deg ned og sette sammen disse manuelt, kan det ta mye av tiden din. Det er her Tasty Roundups kommer inn.

Den har en innebygd søkefunksjon som automatisk henter innleggsbilder, titler, beskrivelser og lenker til sammendragene dine.

Det er ingen manuell kopi-liming involvert! Det er raskt og enkelt.

Det beste er at plugin-en sørger for at sammendragene dine ser profesjonelle ut med konsekvent formatering, enkel design og klare lenker til kildeinnlegg.

Her er noen høydepunkter du vil elske:

 • Ubegrensede roundups
 • Ubegrensede lister
 • 3 layoutalternativer
 • Autofyll bilder og innhold

Smakfulle pins

Pinterest er en av de største trafikkkildene for matblogger. Hvis du ikke allerede er på Pinterest, må du registrere deg nå. Folk som leter etter kreative ideer til mat, oppskrifter og relaterte ting er på Pinterest. Så det er et av de beste stedene å få nye lesere til bloggen din.

WP Tasty Pins-pluginet hjelper deg sømløst å koble bloggen din til Pinterest-kontoen din. Da kan du bruke dens kraftige funksjoner til å utvide bloggen din og få mer engasjement.

Så for eksempel kan du legge til hover-knapper til bildene dine. Så når en leser ruller over bildet, får de en påminnelse om å lagre eller “feste” bildet.

Å lese:  Hva er e-handel? Den ultimate guiden

Etter at de har festet bildet, er det også et alternativ for å legge til en Pinterest-følgeboks. Slik kan du øke følgerne dine på så mange forskjellige måter.

Deretter kan du optimalisere og øke bilder for SEO og Pinterest. Du kan angi beskrivelser for bildene dine som vil fungere godt i Pinterest-søk.

Du kan også inkludere hashtags, nøkkelord og alt-tekst i innlegg og bilder slik at innleggene dine er optimalisert for både Pinterest og søkemotorer.

Tasty Pins lar deg kontrollere hvilke bilder som vises eller skjules på Pinterest. På denne måten, hvis bildet ditt ikke er perfekt for Pinterest, kan du bare skjule det fra Pinterest-siden din med et klikk på en knapp.

Her er noen høydepunkter du vil elske:

 • Lagre-knapp på bilder
 • Fest skjulte bilder
 • Følg boksen etter festing
 • CTA-banner på første bilde
 • Egendefinerte beskrivelser for nettleserutvidelse

Smakfulle lenker

Tasty Links gjør det enkelt å autolinke søkeord til tilknyttede selskaper. Du kan velge URL-er, og deretter ha nøkkelordene i disse innleggene automatisk koblet til den riktige affiliate.

Dette hjelper deg å markedsføre tilknyttede lenker bedre for å maksimere inntektene dine. I tillegg kan du legge til “nofollow” og “sponsede” attributter for disse koblingene. Du kan også legge til et stykke avsløringstekst der det er nødvendig.

Du kan også koble til Amazon-tilknyttede selskaper og plugin-en vil automatisk trekke bildet inn i Tasty Link.

Programtillegget gir deg til og med granulær kontroll slik at du kan sørge for at koblinger ikke vises i visse deler av innlegget ditt.

Nå trenger ikke Tasty Links bare handle om tilknyttede lenker. Hvis du har publisert en fantastisk guide eller en side du ønsker å markedsføre, kan du opprette en autolink for den.

Når du så oppretter nye innlegg, kan du enkelt koble til den siden automatisk.

Å lese:  5 beste WordPress Live Chat-plugins i 2024

WP Tasty Priser

WP Tasty lar deg kjøpe en pakke som kan brukes på flere WordPress-nettsteder, eller du kan plukke opp plugins individuelt.

All tilgang: $299 per år. Du får tilgang til alle Tasty plugins som kan brukes på 25 nettsider.

Smakfulle oppskrifter: $49 til $199 per år

Velsmakende sammendrag: $49 til $199 per år

Smakfulle lenker: $49 til $199 per år

Tasty Pins: $49 til $199 per år

Det er en 100 % ingen-risiko pengene-tilbake-garanti i 14 dager.

WP Tasty Support & Documentation

WP Tasty tilbyr uovertruffen kundestøtte. Du kan koble deg til en ekte person og få svarene du trenger så snart som mulig. Denne personlige støtten tilbys fra den dagen du kjøper eller installerer plugin.

WP Tasty er også godt dokumentert. Du kan besøke hjelpeseksjonen deres for å få svar på generelle spørsmål du måtte ha om kontoen din eller noen av pluginene.

I tillegg til alt dette er teamet aktivt og nyter hele tiden for å legge til nye funksjoner og forbedre programvaren.

Bedømmelse: Er WP Tasty Plugin verdt det?

Etter å ha gjennomgått og testet ut plugin for oss selv, kan vi med sikkerhet si at WP Tasty er den beste plugin der ute for matbloggere. Den er fullpakket med så kraftige funksjoner som gjør at oppskriftssiden din ser profesjonell ut og gir brukeren den beste opplevelsen.

Det viktigste er at du trenger en plugin som dette hvis du vil tjene penger på nettstedet ditt gjennom tilknyttet markedsføring. Hvis du er bekymret for å gjøre en stor investering, kan du starte med en av pluginene som interesserer deg mest.

Du vil kanskje også sjekke oppsummeringen vår: 7 beste WordPress-oppskriftsplugins for matbloggen din. Du kan også følge nybegynneropplæringen vår: Hvordan lage et mat- og oppskriftsnettsted (og tjene penger).

Her er en oversikt over vår WP Tasty-vurdering:

Få WP Tasty »

Nye publikasjoner:

Anbefaling