WPCode Review: Den beste måten å legge til tilpasset kode til WordPress

Ønsker du å legge til kode på WordPress-siden din, men er ikke en dataprogrammerer?

WPC-kode (tidligere kalt Insert Headers and Footers av WPBeginner) brukes av over 1 million nettsteder. Det er den beste WordPress-pluginen for å legge til kode enkelt og trygt.

Det beste er at du ikke trenger å redigere noen av nettsidefilene dine, for eksempel temaets functions.php-fil. I denne guiden vil vi gjennomgå WordPress-plugin WPCode som en enkel måte å legge til tilpasset kode i WordPress uten å krasje nettstedet ditt.

Her er en innholdsfortegnelse for å enkelt navigere i innlegget:

Hvorfor bruke en plugin for å legge til kode på nettstedet ditt

Å legge til en ny oppgradering til WordPress-siden din kan gjøres ved å oppdatere temaet ditt, eller bytte til et nytt tema. Men det er 2 store ulemper med dette:

 • Du mister eventuelle tilpasninger du har lagt til det nåværende temaet ditt.
 • Det er en risikabel prosess der den minste feilen kan ødelegge hele nettstedet ditt.

WPC-kode gir deg en enkel måte å sette inn kodebiter fra WordPress-dashbordet. Og alt uten å berøre en linje med kode, manuelt endre nettstedfiler eller endre kjernetemaet ditt.

Den nye koden du har lagt til fungerer på samme måte som om du endret temaets functions.php-fil.

En annen nyttig funksjon er valideringen av smarte kodebiter som advarer deg om vanlige kodefeil. Dette hjelper deg med å holde nettstedet ditt stabilt når du justerer skriptene til topp- eller bunnteksten.

I tillegg er WPCode raskere enn å bruke en haug med plugins for koding av kodebiter, noe som kan bremse nettstedet ditt.

Det er mye enklere og tryggere å bruke en enkelt plugin for å sette inn tilpasset kode i WordPress-temaet ditt. Her er hovedhøydepunktene til denne plugin-en:

 • 100+ ekspertgodkjente ferdige tekstutdrag
 • Smart betinget logikk
 • Avanserte auto-innsettingsplasseringer
 • Globale topptekst- og bunntekstskript
 • Konverteringspiksler for netthandel
 • WordPress kodegeneratorer
 • Privat skylagring
 • Enkel kodehåndtering
Å lese:  11 beste Tableau-alternativer Business Intelligence-programvare (2024)

Programtillegget støtter tilpassede PHP, JS, CSS, HTML, tekst og andre typer tilpassede kodebiter.

Du kan til og med gjenbruke innhold på tvers av nettstedet ditt med egendefinerte kortkoder. Dette gjør innholdsoppdateringer til en lek.

WPCode er flott hvis du ikke er kodekyndig. Og hvis du er en profesjonell utvikler, vil denne pluginen gjøre arbeidet ditt mye enklere!

Deretter skal vi dekke noen av risikoene ved å ikke bruke WPCode.

Risikoer ved å legge til tilpasset kode til WordPress

Når du justerer functions.php-filen til WordPress-temaet ditt, risikerer du stabiliteten til hele nettstedet ditt. En liten feil og siden din vil krasje. Du kan miste alle dataene til nettstedet ditt.

Utviklere har også en tendens til å gi ut oppdateringer til WordPress-temaer ganske ofte. Det gjør det vanskelig å legge til kodebiter i temaets functions.php-fil.

Dessuten, hvis du endrer temaet, må du migrere koden til det nye temaet også. Husk at alle oppdateringer til WordPress-temaet ditt påvirker hver side. Dette betyr at en enkel endring kan ende opp med å ødelegge hele nettstedet ditt. Med WPCode kan du justere kodingen på en mye sikrere måte.

Slik legger du til egendefinert kode trygt med WPCode

WPCoder enkelt grensesnitt lar deg sette inn kode mellom sidens topp- og bunntekst. Dette kan være for ting som Facebook Pixel, Google Analytics eller tilpasset CSS.

Det er en enkel “Legg til ny”-knapp for å komme i gang, og så kan du velge en ferdiglaget kodebit fra biblioteket eller lage din egen tilpassede kodebit.

Denne plugin-en kommer med ferdiglagde regler for å sette inn en piksel, og skaper en enkel arbeidsflyt. Den gode nyheten er at du ikke trenger å risikere at hele nettstedet krasjer, da du ikke trenger å redigere temafilene dine.

Når det er sagt, kan du til og med bruke WPCode til å sette inn kodebiter i HTML, PHP, CSS og JavaScript.

Alle disse filene tar opp mye plass, men WPCode har også en løsning for dette med WPCode Library.

WPCode funksjoner og høydepunkter

Her er hovedfunksjonene til WPCode som gjør den til en må-ha-plugin på nettstedet ditt.

WPCode bibliotek

Det nye WPCode Cloud Library lagrer alle dine egendefinerte kodebiter i et skybibliotek.

Dette lar deg gjenbruke disse WordPress-kodebitene på mer enn ett nettsted. Det sparer deg for mye plass på harddisken! Du kan beholde kodebitene dine for deg selv eller dele dem med fellesskapet ditt for å gi tilbake og forsterke den sosiale profilen din.

Å lese:  Blockchain-sikkerhet og applikasjoner i administrert IT

WPCode bidrar til å redusere oppblåsthet ved å bruke kodebiter for spesifikk funksjonalitet i stedet for å laste inn en full plugin. I tillegg kan du bruke bare denne ene plugin-en for å legge til alle slags kode på nettstedet ditt, du trenger ikke å installere separate plugins hver gang du vil legge til en ny kodebit eller funksjonalitet.

Lag avanserte WordPress-funksjoner raskt

Vil du lage et tilpasset innlegg eller en administrasjonsmeny? WPCodes egendefinerte kodegeneratorer gjør dette enkelt å gjøre uten en grad i informatikk. Du kan lage funksjoner som:

 • WP Query Generator
 • Egendefinert sidefeltgenerator
 • Egendefinert widgetgenerator
 • Generator for tilpassede innleggstyper
 • Egendefinert taksonomigenerator

Du fyller bare ut et skjema og WPCode-pluginen vil lage disse funksjonene for deg så enkelt som 1, 2, 3. Ingen erfaring med koding er nødvendig!

Sikker feilhåndteringsfunksjon

Sjansen er stor for at du bruker WPCode fordi du ikke er en ekspert på dataprogrammeringsspråk. Så hva skjer hvis det er en feil i koden din mens du bruker denne plugin?

WPCode dekker deg med funksjonen for sikker feilhåndtering. Dette hjelper deg med å forhindre vanlige kodefeil når du legger til tilpassede kodebiter for å sikre at du aldri ødelegger nettstedet ditt.

Smart betinget logikk

Du kan kontrollere hvor kodebitene dine lastes ved hjelp av den smarte regelbyggeren for betinget logikk. Dette lar deg målrette mot bestemte sider ved å bruke betingede regler.

Dette hjelper deg å unngå å laste inn ubrukte skript, slik at hastigheten på nettstedet ditt er optimalisert.

Dette hjelper deg å unngå å laste inn ubrukte skript, slik at hastigheten på nettstedet er optimalisert for SEO og brukeropplevelse.

Her er noen eksempler på den betingede logikken som er tilgjengelig med WPCode:

 • Last inn kodebiter kun for påloggede brukere
 • Last inn PHP-kodebiter for spesifikke WordPress-brukerroller
 • Last inn PHP-kodebiter bare på spesifikke side-URLer
 • Kjør kodebit bare på visse innleggstyper
 • Vis kodebiter basert på type side
 • Sett inn topptekst- og bunntekstpikselskript på bestemte sider
 • Last inn topp- og bunntekstkodebit basert på henvisningskilde

WPCode kommer med avanserte målrettingsregler for WooCommerce, Enkel digitale nedlastinger og mer.

Importer og eksporter kodebiter

Har du mer enn ett nettsted du vil legge til kode på?

WPCode lar deg importere og eksportere tilpassede kodebiter, funksjoner og topptekst- og bunntekstskript. Dette er en fin måte å spare tid på, ved å slippe å starte fra bunnen av på en ny nettside.

Å lese:  25 beste gratis vakre sosiale medier-ikonpakker for 2024

Du kan også gjenbruke disse kodebitene på mer enn ett nettsted med WPCode Cloud (Pro-funksjonen). Du vil kunne holde deg mer organisert uten å måtte kaste bort tid på å søke etter kodebiter. Dette gjør WPCode til en så nyttig plugin for WordPress-brukere over hele linja.

Kanskje du vil bytte fra en annen kodebit-plugin for å begynne å bruke denne.

WPCode har en automatisk importfunksjon som importerer dine egendefinerte kodebiter fra både Woody Code Snippets og Code Snippets Pro plugin. Det er en rask og enkel prosess!

WPCodes Auto Insert-funksjon

Når vi snakker om å bevege deg raskt, hjelper automatisering av oppgaver deg å spare tid. WPCodes automatiske innsettingsfunksjon lar deg kjøre kodebiter på tvers av nettstedet ditt eller velge tilpassede alternativer som:

 • Legg til topptekst- og bunntekstskript på hele nettstedet
 • Sett inn PHP-kodebit før eller etter innleggsinnhold
 • Sett inn kodebit før eller etter et bestemt avsnitt

Dessuten kan du til og med legge til sidespesifikke kodebiter rett fra WordPress klassiske editor så vel som Gutenberg editor.

Enten de besøkende på nettstedet ditt er på en iPad, stasjonær, bærbar PC eller telefon, kan WPCode optimalisere nettstedets utseende. Den kan til og med laste inn kodebiter bare for smarttelefoner for å legge til mobilrespons på nettstedet ditt.

Hva kan WPCode brukes til?

WPCode er den nye alt-i-ett-løsningen for å legge til kode på nettstedet ditt. Du kan redusere antallet plugins du installerer på nettstedet ditt med rundt 6-7 plugins.

Du kan opprette og administrere ditt private skybibliotek og deretter legge til disse utdragene på tvers av flere nettsteder. Dette gjør det raskere og enklere å sette opp nye nettsteder.

For å gi deg en bedre ide om hvordan du kan bruke denne plugin-en på nettstedet ditt, her er noen brukstilfeller:

1. Legg til markedsføringsskript

Sett inn Facebook Pixels-kode, Google Conversion Pixels-kode og andre annonseringskonverteringspikselskript i WordPress topp- og bunntekst med betinget logikk. Du kan administrere alle markedsføringsskriptene dine fra ett sted mens du har full kontroll uten å være avhengig av tredjepartsintegrasjoner.

2. Legg til konverteringssporing i WordPress

Sett inn metakoder for nettstedsbekreftelse for sosiale medier, Google Search Console, Google Analytics-sporingskode i topp- og bunntekst og annen domenebekreftelse i topp- og bunnteksten på nettstedet ditt.

3. Legg til din egen tilpassede kode

Sett inn PHP-, CSS-, HTML- og JavaScript-kodebiter uten å endre temaets functions.php-fil.

Å lese:  Bruke WordPress som en e-handelsplattform

4. Tilpass WordPress-funksjonalitet

Deaktiver XML-RPC, Deaktiver Rest API, deaktiver kommentarer, tillat SVG-filopplastinger, deaktiver Gutenberg og aktiver Classic Editor uten å legge til ekstra plugins.

5. Gjenbruk tekstutdrag

Sett inn gjenbrukbare tilpassede innholdsblokker og PHP-kodebiter. Du kan lagre favorittene dine i utdragsbiblioteket og deretter bære disse kodene på tvers av flere nettsteder og enkelt sette dem inn. Dette gjør det mye enklere å sette opp nye nettsider med tilpasset koding.

6. Betinget logikk

Vis eller skjul tilpassede kodebiter basert på betinget logikk. Du kan legge til regler for å sikre at tilpasset koding bare brukes når du vil at den skal være basert på “Hvis da”-regler.

7. Legg til reklamekode

Sett inn annonsekode i innholdet etter bestemte avsnitt. Sett inn Google AdSense Ads-kode, Amazon Native Contextual Ads-kode og annen medieannonsekode.

Dette er bare noen få brukstilfeller. Det er så mye mer du kan gjøre med denne plugin-en mens du utforsker og lærer hvordan den fungerer. Deretter vil vi gi deg våre siste tanker om denne plugin-en.

WPCode-støtte og dokumentasjon

Når du registrerer deg for WPCode, får du tilgang til et vennlig støtteteam med WordPress-eksperter. De vil hjelpe deg med alt du trenger som er relatert til plugin-en og nettstedet ditt.

Hvis du har et spørsmål om forhåndssalg, er det et kontaktskjema du kan fylle ut på nettsiden for å få mer informasjon om produktet.

Det er også massevis av dokumentasjon på nettstedet for å komme i gang med WPCode og lære hvordan du bruker den. Du finner mange veiledninger som kan hjelpe deg på veien.

Våre siste tanker: WPCode

WPCode står hode og skuldre over resten når det gjelder å velge en plugin for WordPress-koding. Med sin enkle plug-and-play-design og tilpasningsfunksjoner, er WPCode vårt beste valg for en kodesnutt-plugin.

Du kan fremtidssikre tilpasningene dine og bruke disse utdragene på alle nettsteder du oppretter og administrerer.

Du kan laste ned WPCode Lite fra WordPress.org-depotet eller hente det fra offisielle WPCode-nettsted.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du legger til koding på WordPress-siden din uten å risikere at den går i stykker. Det kan også være lurt å se vår guide om hvordan lage en tilpasset WordPress-layout (trinn for trinn).

Vi gir WPCode en 5-stjerners rangering, se den fullstendige oversikten over vurderingen vår nedenfor:

Få WPC-kode nå »

Nye publikasjoner:

Anbefaling